Primera LX2000e - nova klasa pisača za etikete

03.02.2016
LX2000e je Primerin najnoviji i najbrži pigmentni inkjet pisač za etikete. LX2000e predstavlja novu klasu pisača za etikete. Veliki toneri za cijan, magentu, žutu i crnu boju omogućuju nisku cijenu ispisa. Dok brzina ispisa od 6 inča u sekundi omogućuje veoma brzi ispis etiketa.

Potrošnja i brzina ispisa na Primera LX900e printeru etiketa

25.04.2012
 

Usporedba potrošnje i količine ispisa Disc Publishera

25.04.2012
 

Usporedba potrošnje Primera printera za etikete

05.03.2012
 

DP-4100 - Najbrži duplikator optičkih medija na svijetu

08.02.2011
Primerini Disc Publisheri sa ugrađenim brzim pržilicama, printerima za direktno ispisivanje po diskovima i brzom robotikom potpuno automatiziraju proces snimanja i ispisivanja velike količine CD, DVDa i Blu-Ray diskova. Ovi uređaji su najviše korišteni kao izvrsna riješenja za arhiviranje i backup podataka, te za marketinške materijale i tečajeve, koriste ga i neprofitne organizacije, crkve, škole i fakulteti a posebno TV, audio i video produkcijske kuće...
Novi model Disc Publishera serije 4100 je i do 20 puta brži u printanju od konkurentinh proizvoda slične kvalitete ispisa. Robotika je također optimizirana s pouzdanim remenskim pogonom koji je 3 puta brži od prehodnih modela.
Serija 4100 ima još nižu cijenu ispisa na diskove zahvaljujući novom profesionalnom printeru rezolucije 4800dpi koji ima 4 razdvojena cartridga (CMYK).
Tri su različita modela u ponudit DP-4100 Printer, DP-4101 Disc Publisher sa jednom pržilicom i DP-4102 sa dvije pržilice.
Novost je i plavo LED osvijetljenje unutar Publishera tako da možete jednostavno pratiti status vašeg posla. Korištenje samom uređaja je jednostavno kao i printanje sa najjednostavnijim uredskim pisačima zahvaljujući izvrsnom PTPublisher softveru. A sa uređajem dolazi i softver za dizajn labela ShureThing PE (Win) i DiscCover (Mac). Dodatne aplikacije su: PTRip za robotizirano automatsko RIPanje velike količine audio CDa i importanje u iTunese ili MS Media Player; PTBackUp za automatizirano backupiranje po željenom rasporedu na optičke medije i PTProtect koji može zaštiti neautorizirano dupliciranje vaših DVD videa.

Primera CX1200e Digital Color Label Press

16.02.2010
Digitalno color pritanje etiketa je oduvijek imalo mnoštvo prednosti no bilo je i iznimno skupo. Primera je predstavljanjem CX1200 label pressa predstavila najpovoljniji digitalni visokokvaliteni printer etiketa do sad. On sadrži jedan od najbržih printera s rezolucijom od 2400dpi koji će proizvesti etikete kao i strojevi vrijedni nekoliko stotina tisuća dolara. Tekst i bar kodovi su iznimno oštri a sadrži i color podršku od Pantonea. Brzina printa je iznimnih 5m u minuti. IntelliTorque kontrola napetosti role je jedna on najboljih u ovoj kategoriju i vrši potpunu kontrolu cijele mreže. CX1200 sadrži četiri tonera iznimno velikog kapaciteta koji se lako mijenjaju s prednje strane u roku par sekundi te stalno imaju kontrolu količine tinte te njene potrošnje s trentnim ispisom.

CX1200e daje najbolje rezultate u sprezi s Primera FX1200e Digital Label Finisher stanicom. Video prikaz rada FX1200e rezača potražite na adresi FX1200e.

Primera je počela sa prodajom novog laserskog pisača CX1000e. Printer je po nekim specifikacijama dosta sličan svom 'bratu' CX1200 no postoji jedna značajna razlika a to je da CX1000e ispisuje po već izrezanim etiketama stoga nije potreban dodatan stroj kao što je FX1200e za završnu obradu. Specifikacije novog pisača su u daljnjem tekstu kao i link na video prikaz njegovog rada.

Postoje dva načina kako reaktivirati Primera toner, koji će vam biti objašnjeni putem videa. Koji god način koristili, pazite da ga ponavljate dok god linije boja ne izgledaju kao na desnoj slici. Sve 3 boje moraju bit jasno vidljive

Treba se uzeti u obzir da je usko grlo snimač medija posebno u slučaju DVDa koji zahtijevaju oko 4min za jedan DVD film pri brzini od 16x. Stoga se po brzini posebno izdvaja Disc Publisher Pro koji ima dva vrhunska Pioneerova Dual-layer drivea što što odmah skraćuje vrijeme posla na pola.
A Disc Publisheri istovremeno i printaju i prže no printanje traje maksimalno 90 sec u slučaju najviše rezolucije od 4800dpi i potpuno ispisane površine.

Količina medija koje možete ispisati, pa time i cijena, ovisi o rezoluciji ispisa koju možete namjestiti od 600dpi do 4800dpi (uvijek u punom rasponu od 16,7 milijuna boja), nadalje o intezitetu boja i njihovoj vrsti te o vrsti površine ispisa na mediju.

Pročitajte sve o brzini printanja, potrošnji tonera, vrsti papira, softveru, rezoluciji printa, prednostima i svemu ostalom što vas može zanimati o ovom label printeru. 

Potrošnja tinte kod LX pisača bitno utječe na ukupnu cijenu izrade etikete, a ovisi o veličini etikete, kvaliteti ispisa i vrlo značajno o samom dizajnu etikete. Maksimalna kvaliteta LX pisača je 4800dpi-a (High Quality), no već kod 2400dpi (Medium Quality) ispis izgleda oštro i kvalitetno, a potrošnja tinte je bitno manja.

PRODAJA PRIMERA HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati