Kategorije

Disc Publisher 4202 XRP DVD two burners CD/DVD and printer, 2x50 disc capacity

 
Cijena: 26.212,00 kn (bez PDVa)
Cijena s PDV-om: 32.765,00 kn
Proizvođač: Primera Technology
Opis:
Robusno metalno kučište s bravicom
Kapacitet: 2 x 50 diskova
Printer: Thermal inkjet
Rezolucija: do 4800 dpi
Toneri: jedan CMY cartridge
Boje: 16.7 miliona - Z-Color color profile
Robotika: High-speed pogon na remen
Posebnosti: izračunava broj preostalih ispisa temeljem potrošnje i grafike koja se ispisuje
Podržani formati snimanja: CD: CD-R, CD-RW, CD-Audio (CD-DA), Video-CD, MP3 u CD-Audio i ostali standardni audio formati.?DVD: DVD±R, DVD±RW, DVD±DL, and BD-R (samo Blu modeli).
Kompatibilnost:: Windows 7/10 Mac: OS X v10.7 i noviji
Sučelje: USB 3.0
Težina: 18.14 kg
Dimenzije: 445 mm W x 274 mm H x 410 mm D

U paketu:
PTPublisher Software za PC i Mac
Jedan spremnik za tintu i nekoliko uzoraka diskova

Opcije uz plaćanje:
Kiosk Kit za središnji izlaz, prima do 100 završenih diskova
Rack Mount Kit
Finder ne jamči da je opis proizvoda, uključujući cijenu, točan, kompletan i bez grešaka.
Sve tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

Sustavi za arhiviranje i umnažanje

cijena bez pdv-a
16.186,00 kn

Primera je počela sa prodajom novog laserskog pisača CX1000e. Printer je po nekim specifikacijama dosta sličan svom 'bratu' CX1200 no postoji jedna značajna razlika a to je da CX1000e ispisuje po već izrezanim etiketama stoga nije potreban dodatan stroj kao što je FX1200e za završnu obradu. Specifikacije novog pisača su u daljnjem tekstu kao i link na video prikaz njegovog rada.

Postoje dva načina kako reaktivirati Primera toner, koji će vam biti objašnjeni putem videa. Koji god način koristili, pazite da ga ponavljate dok god linije boja ne izgledaju kao na desnoj slici. Sve 3 boje moraju bit jasno vidljive

Treba se uzeti u obzir da je usko grlo snimač medija posebno u slučaju DVDa koji zahtijevaju oko 4min za jedan DVD film pri brzini od 16x. Stoga se po brzini posebno izdvaja Disc Publisher Pro koji ima dva vrhunska Pioneerova Dual-layer drivea što što odmah skraćuje vrijeme posla na pola.
A Disc Publisheri istovremeno i printaju i prže no printanje traje maksimalno 90 sec u slučaju najviše rezolucije od 4800dpi i potpuno ispisane površine.

Količina medija koje možete ispisati, pa time i cijena, ovisi o rezoluciji ispisa koju možete namjestiti od 600dpi do 4800dpi (uvijek u punom rasponu od 16,7 milijuna boja), nadalje o intezitetu boja i njihovoj vrsti te o vrsti površine ispisa na mediju.

Pročitajte sve o brzini printanja, potrošnji tonera, vrsti papira, softveru, rezoluciji printa, prednostima i svemu ostalom što vas može zanimati o ovom label printeru. 

Potrošnja tinte kod LX pisača bitno utječe na ukupnu cijenu izrade etikete, a ovisi o veličini etikete, kvaliteti ispisa i vrlo značajno o samom dizajnu etikete. Maksimalna kvaliteta LX pisača je 4800dpi-a (High Quality), no već kod 2400dpi (Medium Quality) ispis izgleda oštro i kvalitetno, a potrošnja tinte je bitno manja.

PRODAJA PRIMERA HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati