Kategorije

FX810e Metalic Foil Imprinter with Cutter

 
Cijena: 19.196,00 kn (bez PDVa)
Cijena s PDV-om: 23.995,00 kn
Proizvođač: Primera Technology
Opis:
Pisač za zlatotisak, odnosno dodatni tisak dekoracija u refletirajućoj zlatnoj, srebrnoj, crvenoj i plavoj boji, na unaprijed otisnute etikete u roli.

Uključuje rezač role u pojedinačne etikete.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE FX810e

Način tiska: Termo transfer & direct thermal
Rezolucija ispisa: 300 dpi (12 točaka/mm)
Brzina ispisa: 101.6 mm u sekundi
Maksimalna širina ispisa 219.5 mm
Maksimalna dužina ispisa: 1016 mm
Širina role: 108 mm do 255 mm

Priključak: USB 2.0, Ethernet 10/100

Softver (uključeno): NiceLabel Free DTM Edition
Operativni sistem: Windows 7/10

Potrošni materijal:
Folija Zlatna
Folija Srebrna
Folija Metalic Crvena
Folija Metalic Plava
Folija Bijela
Folija Crna
Folija prozirna UV
Video:
Finder ne jamči da je opis proizvoda, uključujući cijenu, točan, kompletan i bez grešaka.
Sve tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

Pisači i skeneri

cijena bez pdv-a

Primera je počela sa prodajom novog laserskog pisača CX1000e. Printer je po nekim specifikacijama dosta sličan svom 'bratu' CX1200 no postoji jedna značajna razlika a to je da CX1000e ispisuje po već izrezanim etiketama stoga nije potreban dodatan stroj kao što je FX1200e za završnu obradu. Specifikacije novog pisača su u daljnjem tekstu kao i link na video prikaz njegovog rada.

Postoje dva načina kako reaktivirati Primera toner, koji će vam biti objašnjeni putem videa. Koji god način koristili, pazite da ga ponavljate dok god linije boja ne izgledaju kao na desnoj slici. Sve 3 boje moraju bit jasno vidljive

Treba se uzeti u obzir da je usko grlo snimač medija posebno u slučaju DVDa koji zahtijevaju oko 4min za jedan DVD film pri brzini od 16x. Stoga se po brzini posebno izdvaja Disc Publisher Pro koji ima dva vrhunska Pioneerova Dual-layer drivea što što odmah skraćuje vrijeme posla na pola.
A Disc Publisheri istovremeno i printaju i prže no printanje traje maksimalno 90 sec u slučaju najviše rezolucije od 4800dpi i potpuno ispisane površine.

Količina medija koje možete ispisati, pa time i cijena, ovisi o rezoluciji ispisa koju možete namjestiti od 600dpi do 4800dpi (uvijek u punom rasponu od 16,7 milijuna boja), nadalje o intezitetu boja i njihovoj vrsti te o vrsti površine ispisa na mediju.

Pročitajte sve o brzini printanja, potrošnji tonera, vrsti papira, softveru, rezoluciji printa, prednostima i svemu ostalom što vas može zanimati o ovom label printeru. 

Potrošnja tinte kod LX pisača bitno utječe na ukupnu cijenu izrade etikete, a ovisi o veličini etikete, kvaliteti ispisa i vrlo značajno o samom dizajnu etikete. Maksimalna kvaliteta LX pisača je 4800dpi-a (High Quality), no već kod 2400dpi (Medium Quality) ispis izgleda oštro i kvalitetno, a potrošnja tinte je bitno manja.

PRODAJA PRIMERA HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati